Ontspanning via internet en televisie

VPNExpert.nl

Tegenwoordig weet iedereen de weg naar Netflix wel te vinden, een aantal keren per week wordt er wel een leuke spannende film bekeken op de televisie. Voor het geld wat je betaald is het een goede deal, kijk je twee films per maand heb je in principe je abonnement er alweer uit. Er gaan verhalen dat je in de USA tot vijf keer meer kunt bekijken dan in Europa, tijd dus om Netflix te bezoeken met een Amerikaans IP adres. Via de website van VPNExpert.nl kun je dit op een eenvoudige manier regelen.

VPNExpert.nl

Maak gebruik van een VPN dienst

Door gebruik te maken van een VPN dienst kun je met een ander IP adres een website bezoeken, goed voorbeeld is naar Netflix te surfen met een Amerikaans IP adres waarbij je eigen IP adres verborgen blijft. Ga je de volgende keer weer naar de website toe, denkt de website dat je uit Amerika komt en krijg je toegang tot de website. Er zijn verschillende diensten waarmee je naar Netflix kan op een Amerikaanse website, je moet alleen wel een dienst kiezen waar je privacy echt gewaarborgd is. Ook deze diensten vind je op VPNExpert.nl.

Verschillende servers

De meeste VPN diensten maken gebruik van verschillende servers, waar jij op je beurt ook weer gebruik van kunt maken. Veel landen waaruit je kunt kiezen, heb je met het ene land geen goede verbinding dan zijn er nog voldoende mogelijkheden over om een geschikt IP adres te vinden. Op VPNExpert.nl vind je vele services, voor iedereen is er wel een geschikt VPN netwerk te vinden waar je gebruik van kunt maken.