Hoe kun je via google adverteren

Hoe zorgt u ervoor dat de Google advertente de door uw geselecteerde doelgroep bereikt? Het is niet gemakkelijk en daarom schrijf ik dit artikel. Om te voorkomen dat er onnodig veel geld wordt verspild door het maken van onnodige, maar rationele fouten. Wees dus niet verlegen als het eerder niet werkte, of als je veel problemen tegenkomt voordat je op Google adverteerder. Het is geen slechte zaak om voor Google Ads uitbesteden te kiezen of om andere tools te gebruiken om uw advertentie prestaties te verbeteren en om meer klanten te werven.

Klanten reviews

Je bent waarschijnlijk wel bekend met Google Ads-winkel recensies. Als je 100 of meer reviews hebt met 3,5 sterren of hoger in geschreven door jouw doelgroep, dan ziet u een gele ster onder uw tekstadvertentie. Dat wil je natuurlijk graag bereiken. Indien je dit al eerder hebt bereikt, worden sterren ook automatisch gebruikt om reclame voor uw winkel te maken via Google Shopping. Met Google Shopping kun je er ook voor zorgen dat wanneer iemand zoekt op een product daar bij jouw website meteen de productrecensies worden vermeld. Hierdoor kunnen jouw zoekresultaten de potentiële klanten meteen laten zien wat anderen van uw product vinden.

Google Shopping inzetten

Bij Google Shopping zijn productrecensies de eerste stap om het vertrouwen van de klant te winnen. De tweede stap is het evalueren van de winkel. Wanneer consumenten een product kiezen, hebben ze vaak de mogelijkheid om het bij verschillende leveranciers te kopen. In sommige gevallen geeft Google in dit stadium een ​​gemiddelde winkel beoordelingsscore weer. Consumenten kunnen ook verschillende leveranciers vergelijken, zoals prijs, voorraadstatus, verzendkosten en het gemiddelde aantal beoordelingen in de winkel. Laat je absoluut niet misleiden door de kleur van de sterren. De sterren worden in het geel weergegeven in Google Ads en in het groen in Google Shopping, dit maakt geen verschil. Klinkt dit nou nog steeds al abacadabra dan raad ik je aan om Google Ads uitbesteden te overwegen.