Besteed jij je SEO al uit bij online marketing bureau Breda?

Heb jij momenteel een website of webshop, maar heb je het gevoel dat er qua bezoekersaantallen geen vooruitgang in zit? Dan kan dit te maken hebben met allerlei verschillende oorzaken. Het is dus verstandig om allereerst eens een goede audit te laten uitvoeren door een gerenommeerd SEO bedrijf. Zo weet je direct waar het allemaal aan schort en kun je op basis daarvan bespreken welke eventuele mogelijkheden er allemaal zijn. Aangezien Google natuurlijk ontzettend complex is, kom je er vandaag de dag niet meer met alleen maar het volgen van een paar filmpjes op YouTube. SEO gaat namelijk veel verder dan dat. Google heeft maar liefst 200 verschillende factoren die bepalen op welke positie jij met je website of shop komt te staan.

Je groeit sneller

Nadat er een audit is uitgevoerd, komen hier waarschijnlijk allerlei verschillende verbeterpunten uit. De één kun je prima zelf oplossen, maar het grootste deel gaat je waarschijnlijk boven de pet. Anders had je immers ook geen audit hoeven te laten uitvoeren. Je kunt er dan voor kiezen om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar je kunt het ook uitbesteden. Wanneer je zelf de kennis wilt opdoen die een online marketing bureau Breda heeft, wilt opdoen ben je natuurlijk jaren verder. Door het uit te besteden, zie je vaak al binnen enkele weken voorzichtig verschillen. Vooral wanneer je een relatief nieuwe website of shop hebt, kan het nu eenmaal allemaal wat langer duren.

Het is een investeren voor de lange termijn

SEO is een lange termijn strategie. Je kunt het vergelijken met het opbouwen van je conditie. Dit doe je dus ook met SEO. Je optimaliseert je website stuk bij beetje, zodat Google je website gaat zien als echte autoriteit. Dit doe je door bijvoorbeeld het plaatsen van relevante content, maar ook door afbeeldingen en overige technieken achter de website te optimaliseren. Daarnaast komt ook nog het stukje linkbuilding kijken, waardoor het vooral voor een beginner allemaal erg veel in één keer is. Kies je voor online marketing bureau Breda, dan hebben ze voor ieder onderdeel een specialist in huis. Dat zorgt ervoor dat ze veel efficiënter kunnen werken en ook de resultaten verbluffend zullen zijn.

Tot slot

Uiteraard kun je ervoor kiezen om je SEO zelf te blijven doen. Dan bespaar je misschien in je eigen beleving iedere maand een paar honderd euro. Toch doe je er verstandig aan om dit niet te doen. De resultaten welke een SEO bedrijf namelijk weten te bewerkstelligen, zijn meestal vele malen beter dan dat je zelf kunt. Niet voor niets besteden bijna alle grote bedrijven dit volledig uit. Zo kunnen ze de focus houden op wat ze zelf belangrijk vinden en zijn ze verzekerd van goed geleverd werk. Kortom, een win win situatie dus.