Software woningcorporatie

Software woningcorporatie

De Software woningcorporatie wordt inmiddels door heel veel mensen gebruikt. Zowel huurders, maar ook leveranciers maken hier gebruik van. In veel bedrijven wordt er al van een soortgelijk systeem gebruik gemaakt, Het ERP systeem, Enterprise resource planning, is een computerprogramma die binnen een bedrijf gebruikt kan worden. Vaak staan hier bepaalde gegevens in van medewerkers of huurders en veel andere gegevens. Voordeel is dat meerdere personen tegelijk deze gegevens kunnen in zien, mits zij hier toestemming voor hebben.

Lees hier alles over de software woningcorporatie

NCCW is een ICT-dienstverlener die diverse woningcorporaties helpen. Zo helpen zij om te digitaliseren en de processen, van deze corporaties, te verbeteren. Door te luisteren naar deze klanten is XBIS Online ontwikkeld. Ofwel het ERP all-in concept. Hier kunnen klanten, huurders, maar ook de leveranciers inloggen.

Wij krijgen veel positieve reacties, vooral van onze huurders. Sinds een tijd zijn wij overgestapt op dit systeem en het werkt perfect. Onze huurders belden vaak met vragen over hun huur, of andere zaken. Op sommige dagen was het best wel druk bij ons op kantoor, gevolg was dat wij hierdoor vaak telefonisch niet te bereiken waren. Vooral de vragen over de facturen namen de meeste tijd in beslag.

Software woningcorporatie

XBIS online apps

Vanaf het moment dat wij binnen ons bedrijf de software hebben gewijzigd, is het telefoonverkeer drastisch verminderd. Dat komt omdat onze huurders nu de toegang hebben tot dit online programma. Hiermee kunnen zij 24/7 hun gegevens inzien, de huur betalen en andere belangrijke zaken bekijken. Met deze geweldige app hoef je niet eens eerst achter de computer te gaan zitten, want alle gegevens kan je nu dan ook op jouw mobiel inzien.

Er zijn diverse verschillende XBIS online programma’s en niet alleen voor wonen. Ook voor vastgoed, financiën en nog voor veel meer dingen kan je hier het juiste programma voor vinden. Het is teveel om hier allemaal op te noemen en daarom misschien raadzaam om zelf een bezoek aan deze website te brengen.

Huurders, medewerkers, leveranciers

Vanaf het moment dat wij dit special ERP systeem zijn gebruiken, hebben wij weer meer overzicht gekregen. Ook de huurders die hier gebruik van maken, kunnen op elk moment inloggen om hun gegevens in te zien. Vooral de huur betalen is erg prettig. Want nu kan niemand meer de smoes verzinnen dat die geen factuur heeft gehad.