Online marketing bureau

Online marketing bureau

Eindelijk mijn eigen bedrijf gestart

Na vele jaren in loondienst te werken, heb ik eindelijk de stap durven te zetten om te gaan werken op zelfstandige basis. Het voordeel was dat ik inmiddels voldoende kennis had van het werk op zich, het nadeel was dan weer dat ik niets afwist van marketing. Dit werd gedaan door collega’s van mij, hier moest ik mezelf nooit mee bezig houden. Daarom moest ik dus op zoek gaan naar een online marketing bureau. Na wat zoekwerk kwam ik dan ook terecht op deze website.

Online marketing bureauMijn ervaring met dit bureau

Over mijn ervaring met dit online marketing bureau kan ik zeer kort zijn: zeer positief. Zoals je al kan zien op de website staan er tientallen positieve reacties van andere gebruikers. Deze mogen zeker aangevuld worden met mijn positieve ervaring. Ik kreeg veel nuttige en professionele informatie over wat er zou gebeuren. Dit alles gebeurde zeer professioneel en vriendelijk, zonder me zaken op te dringen. Het was natuurlijk ook een meevaller dat dit helemaal niet zo duur bleek te zijn. Bovendien heeft het er voor gezorgd dat ik nu een zeer mooie en professioneel ogende website heb. Nu heb ik al heel wat klanten bijgekregen en er komen er elke week nieuwe bij. Binnenkort kan ik de vraag niet meer bijhouden en zal ik ze zelfs moeten doorsturen of laten wachten. Kortom, ik ben zeer tevreden over de diensten die dit bedrijf geleverd heeft en wil ze dan ook aanraden aan andere gebruikers.